Summa sidvisningar

lördag 28 augusti 2010

En text från 2008...

Jag måste tyvärr inse att jag inte passa in i forum-nätvärlden.
Jag passar överhuvudtaget inte i denna stressiga värld.

Sanningen är att jag faktiskt ÄR som ett litet barn på kännslonivå och mitt innnersta värld är som ett barns.
De vuxna är skrämmande för mig och har alltid varit det;speciellt de som är elaka och spydiga och som ironiserar för det mesta.

Att jag klarare av att bli mamma till mina underbara barn är en stor gåta för mig!

Mina yrkesverksamma år var ett rent helvete för mig och gjorde mig till slut sjuk. Det goda med det var att jag till slut fick vara hemma i min egen värld! Annars hade jag säkerligen gått under!
Under hela mitt liv har jag nog försökt nå till de vuxnas värld,men det har inte oftast fungerat;utan jag har för det mesta kännt mig utanför. Jag är inte intresserad av vuxnas saker:politik,resor hit och dit,det eviga klagandet på allt möjligt,det tomma pratandet människor emellan,och mycket mycket mera...

Min tro på Gud Jesus och den Helige Ande är helt och hållet på ett barns nivå och därför jag ej har kunnat delta i de olika samfund som jag har besökt under årens lopp.

Min värld är en annorlunda och magisk värld! Jag älskar alla djuren,växterna,stenarna,bergen,havet....
Inom mig har jag oändligt mycket sagor och berättelser...
Jag läser ofta sagoböcker och finner den härliga och intressanta.Vuxnas böcker klarar jag inte längre av att läsa.Endast bilderböcker från olika delar av världen,böcker om naturen, om olika folkslag,om handarbete och konst och även inom konsten har jag en annorlunda smak.

Mina hundar är dem som jag bäst kommer överens med.Jag pratar med dem dagligen om allt som berör mig och jag sjunger för dem.
Varje kväll före läggdags talar jag med Jesus;berättar om min dag om mina glädjeämnen och sorger och jag har kommit på att Jesus alltid har varit närmast mig då livet har varit full av sorger och lidandet.

Varje morgon vaknar jag med glädje och förväntan för det nya dagen.

Med andra ord är jag mycket lycklig i MIN värld och har beslutat mig för att stanna i min värld och strunta i de vuxnas värld för det är här som jag mår bäst!
Jag söker INTE sympatier;utan jag öppet berättar hur jag känner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar