Summa sidvisningar

tisdag 5 oktober 2010

Årtusenden av mörker

Finns det ljus efter årtusenden av mörkret för våra barn,eller är det kört för oss alla!?!Hurudan värld har vi att ge till de generationer som kommer efter oss?
Eller är det viktigast för oss at fortsätta sträva efter välfärd?
Men till och med våra politiker vill att vi skall konsumera mera,eftersom detta ger mera arbetsmöjligheter till oss människor!
Med mera prylar etc,mera stress för oss alla!!!
Själv anser jag att mindre är bra mycket bättre!!!
Jag vill att människorna skall kuna leva på en frisk planet utan krig,utan roffa åt sig mentalitet,men vägen dit verkar var lååång:(((2 kommentarer:

 1. ja vi får väl hoppas det finns en jord att vandra på .. Man undrar hur allt skall sluta...
  Hur vi bara konsumerar mer ...
  jag tänker på de där rymd filmerna,kanske de som är överlevare ,får en chans att bo på någon annan planet ..kanske kommer vi att leva som jetssons -minns du dem ??
  Vi borde vara rädda om vår lilla blå planet.
  Tycker förstås att internet är en bra uppfinning..
  för tänk så mycket utsläpp vi slipper .. jag kan prata med dig .. utan att köra något fordon fast vi flyger hit och dit och släpper ut en massa avgaser..vi kanske kan hjälpas åt att rädda vår lilla blå prick i universum.. alla kan inte göra allt men många kan göra lite ..
  kram Kyllikki

  SvaraRadera
 2. Vilja var jetssons?
  Det finns mycket att göra för att minska utsläppen och sopper!
  MEN,en sak behöver vi människor:sluta med att smutsa Universum med våra tankar,eftersom även tankar fortsätter att leva i Universum och gör stor skada då tankarna är onda!

  SvaraRadera