Summa sidvisningar

onsdag 17 november 2010

En vanlig dag


Denna dag har varit härlig på alla sätt och vis
.Det enda som kan göra mina dagar svåra är den ständiga värken som pågår i min kropp,men jag har lärt mig att acceptera det!
Så trots värken,har jag kunnat njuta dagen lång.
Det gäller så att säga välja vart jag vill focuser mina tankar och jag har verkligen lyckats hela dagen focuser mina tankar på mina barnbarn,medans vi lekte!

Jag har till och med börjat tacka Gud för värken!Jag tror att värken har någon mening i mitt liv,men jag tänker inte försöka undersöka den eventuella meningen,ENDAST Gud vet vad det handlar om och det räcker för mig!

För länge sedan kom jag på att det är meningslöst att älta och tänka på saker som jag inte kan göra någonting åt,men det är först nu som jag har verkligen börjat praktisera att acceptera det som jag inte kan förändra!
På det viset är det även lättare att handskas med värken i min kropp.

Så galet att det behövde gå så många årtionden innan jag kunde släppa taget om allt som jag inte kan ändra och lita på att Gud vet vad Han gör!

Nu måste jag go to my säng och sova......Gonatt världen!


This day has been wonderful in every way
. The only thing that can make my day difficult is the constant ache is going on in my body, but I have learned to accept it!
So despite the pain, I have been able to enjoy all day long.
This is so to speak, choose where I want to focus my mind and I have certainly managed all day focus my thoughts on my grandchildren, while we were playing!

I have even begun to thank God for the pain, I think that the pain has no meaning in my life, but I will not try to investigate the possible sentence, ONLY God knows what it is about and that's enough for me!

Long ago I realized that it is pointless to dwell on and think about things I can not do anything about, but it is only now that I have actually started practicing to accept what I can not change!
In this way, it is also easier to deal with the ache in my body.

So crazy that it needed to go so many decades before I could let go of everything that I can not change and trust that God knows what He does!

Now I have to go to my bed and sleep ...... Good night world!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar