Summa sidvisningar

lördag 18 december 2010

Från mörker till ljus


Jag har åter tagit kontakten med min dockmakerska gåva,den har varit på mig under flera månaders tid,men först nu kom jag igång!
Igår hade jag ett möte med den Kulturansvarige mannen på Multeum här i Strängnäs.Jag visade homom några av mina dockor och han blev verkligen storm förtjust och sa att han ville att det skall bli en utställning till hösten 2011 med mina dockor.
Dessutom vill han att jag skall vara med på andra aktiviteter där mina dockor skall vara med....workshop etc....Jag blev verkligen GLAAAD!!!

Länge,alldeles för länge har jag vistats i världar som mina medmänniskor har försökt att tvinga på mig MEN äntligen har jag lyckats trilla ut från dessa destruktiva världar där medmänniskornas rädslor kunde skrämma mig!
Jag har kommit tillbaka till min egen värld och NU är det jag som bestämmer hur jag vill leva mitt liv och det är så befriande!!!

Visserligen har jag besökt min egen unika värld under mitt liv,men har tyvärr inte litat på att det som jag känner och upplever är rätt för mig och detta gjorde att jag så att säga ofta hamnade på en "gråzone" mellan min värld och andras världar.
Idag kan jag se andras världar med sunda ögon och detta gör att jag nu kan hämta material till min konst från medmänniskornas världar....

1 kommentar:

  1. Lycka till med dina dockor! Häftigt att ha något alldeles eget, unikt skapande....

    Intressant läsning om dig och ditt liv....

    Kram/caja

    SvaraRadera