Summa sidvisningar

söndag 26 december 2010

Under Augusti månad 2006

6.8.2006
Här skriver Solis-Tulipaloakka!

Nu brinner elden inom mig;så till den grad att det ryker från alla mina hål , håret står rakt upp,fingrarna börjar nästan att kriga med varandra,magen spänner sig som att:VAD NU DÅ och fisarna står i rad i tarmarnas mörka kurvor och skriker:SLÄPP UT OSS,annars blir det en JÄTTE explotion!
Nu dj----r; så hon håller på jädrans skrivartanta:vet hon ingenting om vett och etiket ! NEEJ;DET GÖR JAG INTE skriker kärringen och trycker ner mig på stolen framför datorn och jag har inget annat att göra än att lyda denna bastanta kärringens fodrande röst:hon hojtar:skriv det, skriv om det där,kom ihåg att skriva det ha ha, glöm inte bort att skriva hur....och så vidare i det oändliga!Kan tantan aldrig hålla käften tänker jag,men är tvungen att fortsätta att skriva,annars finns risken att gumma slår mig med sin brödkavel !!!
Uhuhuuu:här kommer jag att bli sittande kanske i veckor!!!

11.8.2006

Eldsprutande kärring är fortfarande här!!!!:)

När jag vaknade,klockan 9, tidigt för att vara jag, såg jag genast den eldsprutande kärringen i hörnet av mitt sovrum! Hon hade eldsprutan vidöppen och det kom rök ur den; så kärringen höll säkerligen att tända på brasan så att hon kan gå på tur i cybervärlden och förinta varenda Troll som kommer i vägen för henne.
Jag kunde höra hur hon skrockade för sig själv:he he he och DE tror att de har förmågan att knäcka mig,alltså det går inte,och då och då släppte hon iväg en dundrande brak-fis så till den grad att mina vovvar sprang ifrån sovrummet !
Jag undrar vad kärringen kommer att hitta på idag;och jag kommer att följa henne alldeles bakom;nej förresten det går jo inte eftersom hon fiser så fruktansvärt så till den grad att luften blir grön

19.8.2006
Tulipaloakka har brunnit till aska nu.....

Efter allt intensivt skrivandet och läsandet så har kärringen brunnit ner till svart aska, men NU ser jag att hon redan har startat en liten eld inom sig:hon sparkade mig ur sängen nu på eftermiddagen och skrek:SKRIV människan;jag måste ha eld i systemet!!! Så det var bara för mig att komma hit till datorn och så som tantan nu hetsar på lilla mig;är alldeles hårresande så till den grad att även jag själv brinner nu!!!! Borta är den svarta askan och i dess ställe brinner det eld inuti alla kärringar och de till och med krigar med varandra om vem av dem har makten över mig!!!

Tidigare idag var diskerskan här och diskade i ett huj all disk sen kom sömntutan och drog mig i håret och sa bestämt:nu måste du vila så det så och sovit har jag även idag Måste jo få kraft till alla tantornas upptåg;som de alltså tvingar mig till!!!

20.8.2006

Dockmamman är här nu:)

ÄÄÄNTLIGEN har dockmamman kommit tillbaka ! Jag såg henne nämligen igårkväll och till och med hörde henne .
Hietanen och hon hade en pratstund och Lordi var med och störde heeela tiden ;han dansade mest runt i lägenheten till alla dockornas förtret ,men inte brydde sig Lordi ett dugg;han bara dansade!
Annars har det varit bra tyst i dockornas hörna;lite mummel har jag hört,frågor om:när skall våran mamma komma tillbaka, när skall vi får gå ut etc....? Dockorna tycker att Tulipaloakka är så skrämmande;de tycker mera mycket mera om bakerskan och städtantan eftersom dessa tantor har fötterna ordentligt på jorden.

Just nu är dockmamman alldeles intill mig och säger :sluta skriva nu;vi skall jo ta hand om dockorna nu ; snaaart, svarar jag;jag skall bara.....

21.8.2006
Äsch;dockmamman bara lurade mig och sprang in till grannen...jädrans kärring sååå ARG jag blev komma hit och lova att NU skall vi leka och sedan bra dra till granntantan !!
Jag är säker på att de har det hur roligt som helst just nu;jag kan riktigt höra det då jag sätter örat mot golvet!!!

21.8.2006

Krigtillstånd hemma hos mig...

Åter igen är jag i krig med Gud d.v.s.det är jag som krigar och är riktigt arg på Skaparen och ännu argare på hans son och mycket besviken på Den Helige Anden!
Jag är nog en förtappad själ eftersom jag inte lyckas med min tro;utan jag bara tvivlar och tvivlar och tvivlar dead[1].gi !!!
Jag läser på olika forum hur andra människor har blivit frälsade och är sååå lyckliga sååå och jag blir bannemig alldeles grön av avundsjukan och röd av ilskan!!! Inte ens Bibeln kan jag läsa utan att börja må riktigt illa och alldeles yr i skallen

VAR FINNS GUD!?! Inte i mitt hjärta i alla fall;jag är bara full av kärringar av alla de slag och kommer troligen så förbli och det är bara för mig att acceptera!!!! Förresten;kanske Gud vill att jag skall ha dessa kärringar inom mig och sedan skriva om deras liv !!
Hi hi hi NU känner jag mig redan bättre!

23.8.2006
Vi är sams igen:Gud och jag!
Det är riktigt härligt nu när jag blivit sams med min Skapare och vi har haft en lååång pratstund !

26.8.2006
Måste bara skriva lite idag!

Skrivartantan är på besök så jag måste skriva lite !
Idag har jag varit en tur på stan och handlat mat och lite annat. Det var alldeles för mycket folk på stan så jag var tvungen att stänga in mig inuti en bubbla så att jag inte skulle bli alldeles för strressad och det lyckades så till den grad att till slut såg jag inte ens andra människor;mer än en liten flicka som satt i sin pappas famn och hon log mot mig med en såå härlig solig leende och vinkade och jag vinkade tillbaka ! Jag kände mig glad och lycklig efter detta under hela turen i affärer !
Visst såg jag en och en annan vuxen människa också,men vill helst inte se deras sorgsna,ledsna,arga och elaka ansikten;detta är väl att jag känner mig på det viset i mitt djupaste inre och därför ser jag andras ansikten som visar allt detta dead[1].gi !!! Och de glad och lyckliga vuxna ser jag inte alls !?!
Det är nog så att jag behöver gå på terapi!!!!

Små barn tittar alltid på mig jätte noga och sedan ger de alltid mig ETT STORT härligt leende och vrider nästan nacken av sig för att kunna se vart jag tar vägen;små barn kommer alltid till mig då jag sitter på Biblans barnavdelning och de frågar:vad läser du? Sedan hjälper de mig att leta efter böcker ! De är så enormt goa dessa minsta av barnen;med sina klara,vackra ögon och de har en hel underbar magisk värld inom sig som de har kontakt med !

Jag måste villigt erkänna att jag är mäkta stolt över att även jag vid 61 års ålder har kontakt med denna magiska värld;och jag strunta numera i att somliga tycker attt jag är en gammal tokig kärring:hellre det och vara lycklig,än gammal tokig surkärring som är olycklig!
Ikväll har jag broderat på den senaste dockan ! Hon skall ha rosa broderade trosor på sig;under en grön tyll.

27.8.2006
Dockorna är mycket glada och lyckliga:)

Jag har hittat en annan konstnär som också gör dockor och han skriver att han har en relation till sina dockor och sin konst;som han inte ha med medmänniskorna ! När jag höll på och broderade på Rosalie sa hon lyckligt:där ser du mamma, du är inte ensam om att tala med dina dockor; vi vet att det finns underbara människor;precis som du lilla,kära mamma och alla de pratar med dockor,fåglar,månen,solen,gräshopporna,stjärnorna, blommorna.......och vet du mamma:dessa människor är lyckligt lottade i livet eftersom de har förmågan att höra med sina magiska öron .
Vi har varit så rädda för att du hade förlorat din fantastiska förmåga !
Men nu vet vi att du är som du alltid varit och du behöver inte längre andra människornas gillande för att kunna fortsätta med din kreativitet och vi vet att käre Gud är med dig mamma och har ALLTID varit;även då du tvivlat !!!

Åter igen måste jag bara säga att dessa min dockor är mycket mycket visa!!!__________________

2 kommentarer:

 1. Är tillbaka i blogglandia nu och försöker läsa igen allt jag missat....här var det en del..och jag blir lite nyfiken på personen som sitter bakom ditt tangentbord....

  Du har skrivandets gåva och mycket som behöver ut på pränt...

  Ha en fin dag kyllikki/c

  SvaraRadera
 2. ★˛˚˛*˛°★Gott nytt 2011★* 。*★* ˛.*.★/caja

  Kram till dig Kyllikki/c

  SvaraRadera