Summa sidvisningar

tisdag 21 december 2010

Välkommen till min världOj oj oj så länge jag sov idag....nästan hälften av denna dag hade gått förbi,medans jag var i drömmarnas rike!
Nu är jag i alla fall vaken sedan 10:30.Sonen rastade hundarna.Jag borde städamen det är mycket roligare att virka på min nya docka:)
Ute skiner solen och det är kallt och underbart!Jag har matat alla fåglar som kommer varje dag.Egentligen får jag inte mata fåglar här,men kan inte låta fåglarna vara hungriga...

3 kommentarer:

 1. Vilken skön morgon! Städa kan du göra en annan dag, virka du istället det låter mycket roligare ;-) Ang fågelmatning så gör du alldeles rätt, klart de små liven ska ha mat. Här kan jag tyv inte mata för då lever de inte så länge...mina katter tycker det är fasligt gott med fågel så jag vill inte vara boven i dramat som förser deras små munnar med den delikatessen.

  Vilken fin teckning.....man glid liksom glad i hjärtat av den!

  Ha en fin fortsatt dag Kyllikki, kram/caja

  SvaraRadera
 2. Vilka söta varelser - alltså de längs ned :)

  SvaraRadera
 3. Så är det ju att städa kan jag göra en annan dag och idag har jag börjat städa;)Hittade en bokhylla i våran källargång så nu skall jag flytta på några böcker till den "nya-gamla bokhyllan".....

  Verelserna längst ner kom ut hoppande och skrattande från mitt innersta rike;)

  SvaraRadera