Summa sidvisningar

fredag 27 augusti 2010

Tomt i skallen idag


Jag måste skriva lite till;)
Hmh..vad skall jag skriva om nu då...
Hundarna sover och jag är törstig,disken väntar på att bli omhändertagen...
27.8.2010 Kyllikki

Eftermiddags promenad


Under eftermiddagen var jag på en promenad med mina hundar,solen sken och jag passade på att ta en massa bilder.
Linda Molly och Hilda älskar att gå på dessa lång promenader,MEN de tycker inte om att jag ta bilder:)
Fredag 27.8.2010 Kyllikki

Att utvecklas som människa...


Jag funderar en hel över det faktum:hur stängd är mitt innersta för mitt dagsmedvetande?
Och det kan reta mig kollosalt att inte inte har kunnat nå dit inom mig där alla svaren finns!Så undrar jag hur skall jag kunna hitta liksinnade medmänniskor?
Medmänniskorna i min närhet är inte intresserade av sådana tankar och funderingar som jag har.Själv vill jag lära mig mer och mer om min sanna verklighet vilket jag är helt övertygad om att den existerar.Men man skall inte stressa på sådant för då kan man hamna på "fel" vägar här i livet och det har jag gjort tillräckligt här i livet...
Men å andra sidan så är alla dessa "fel-vägar" i själva verket "läro-vägar" för mig,utan dessa hade jag inte kunnat vara den jag är idag!

Att leva är i högsta grad mycket mycket spännande och jag är väldigt tacksam för att jag ej längre suger åt mig taskiga kommentarer i cybervärlden eller IRL....

Att våga breda mina osynliga vinga och ta språnget dag upp i luften och följa med vindarna,vart än de för mig,det vill jag göra mer och mer för varje dag som är kvar av detta mitt liv!
Kyllikki 27.8.2009

Tystnadens röst


TYSTNADENS RÖST
Tala till den inre hörseln, och säga:
Om din själ ler, medan hon badar i ditt livs solsken; om din själ sjunger inom sin puppa av kött och materia; om din själ gråter inom sin borg av bländverk; om din själ ävlas att avslita silvertråden, som binder henne vid MÄSTAREN (4), - vet, o lärjunge, då är din själ av jorden.
av H P Blavatsky

Eftersom jag är oerhört intresserad och nyfiken på livet på ett mycket djupt plan,letar jag alltid efter skrifter för att bättre förstå livet och mig själv.
Att endast gå upp på morgonen,gå ut med hundarna,sitta här vid datorn eller göra alla slags handlingar under dagen tycks inte räcka för mig,utan jag vill ha mera av livet...mera inre vetande...mera frid tålamod villkorslös kärlek till allt som lever etc och det för att kunna dela allt med mina nära och kära och andra medmänniskor.

Detta betyder inte att jag vill drömma mig bort till en tillvaro bort från livet,utan jag vill innerligt lära mig att leva intensivt i denna min stund på min vandring:NU!

Nu har jag hittat teosofin.

Även idag försov vi oss.Det är nog för att hösten är på väg hit,men de ettriga myggorna har ännu inte försvunnit.Aj aj aj vad deras bett kliar.....

Nu är det dags för påtå....