Summa sidvisningar

fredag 3 september 2010

Min sanning

Jag är säker på att jag fortfarande söker min sanning utanför mig själv;i det vackra kärleksfulla och fridfulla.
Många många gånger har jag trott NU har jag hittat MIN sanning,speciellt då jag läst andras skriverier om dittan och dattan,men snart nog kommer jag underfund med att min sanning fanns inte där!
Visst har jag tittat inuti mig själv och inbillat att nu har jag hittat mig själv-min sanning,men men men...."slöjorna"har varit alldeles för tjocka och reflekterat endast andras sanningar som har kommit utifrån och jag har trott:detta är jag!

Jag har lyssnat på medmänniskorna,försökt till och med bli som de är och det har alltis misslyckats som tur är.

Jag har dock börjat sakta sakta inse att min sanning är inom mig och dit har jag börjat nå tack vare min konst,MEN även där har jag börjat lura mig själv...det skall vara helst vackert kärleksfullt harmoniskt tilltalande...sagor hit och dit etc...
ÅT HELVETE med allt detta!Min väg är INTE den lätta soliga vägen och har aldrig varit det,utan min väg är full av mörker fallgropar helvetes eldar som bränner mig!
Och vågar jag inte fortsätta på denna min väg och det med hela min själ ande kropp så har mitt liv varit förgäves!!!
Vad kan jag svara Jesus då han kommer att fråga mig:VAD HAR DU GJORT AV DITT LIV?
Och mitt svar då skulle vara:jag har försökt bli en efterapning av andra medmänniskor:(((( NEJ OVH ÅTER NEJ,så får det bara inte bli!!!!Eftermiddags promenad i Juli månad

Här var vi ändå på en e.m promenad trots värmen.Jag gick mest i skuggan och ändå var det varmt,men hade vatten med mig.
En sommarmorgon

Här är det sommar,en underbar sommar förutom att svetten rann i floder längs ryggen.Vi kunde inte gå på långa promenader mitt på dagen,utan då fick promenader ske tidigt på morgonen och sent på kvällen.

Idag var det riktigt kallt ute och Simba hade velat gå på en riktigt låååång promenade,men det gick inte eftersom vi hade försovit oss.
Jag bara älskar att vara ute med mina kära hundar!
Hösten och planer för handarbete

Jag har börjat leta efter iden till små gosedjur och dockor,eftersom hösten är nu här så det passar att sy virka och sticka till mina tre barnbarn.
Men det värsta är att jag fastanr här vid datorn efter att jag varit ute med hundarna och frukosten är avklarar både för hundarna och mig.Jag måste anstränga mig att inte gå till datorn överhuvudtaget på morgonen.
Dessutom skall jag åter igen börja baka matbröd.....
Idag blåser det kalla höstvindar.Påtådags är det nu!