Summa sidvisningar

onsdag 22 december 2010

Min nya rollator

Så där,nu kan jag med raca runt på stan med min nya vackra rollator;)

Livet ger läxor hela tiden....

Kallt kallt,mycket kallt är det i världen utanför,men härinne i mitt hem är det varmt osh skönt,likaså inom mitt eget väsen.
Under flera månader led jag något fruktansvärt både i kroppen och i tankarnas värld,men nu är livet som det skall vara för mig,värken finns delvis kvar,men det har kommit frid inom mig och detta gör att värken är då lättare att bära.
Det är märkligt hur livet tvingar en människa till ett hörn och hon är tvungen att kapitulera...lämna tankevärlden och dess plågsamma kännsloflöden....
Detta sker av sig självt utan påverkan av varken tankevärlden eller kännslovärlden,på något plan blir det bara nog och man ger upp det eviga kämpandet!
Det svåra är att kunna sedan låta bli att analysera det hela,för börjar jag att analysera för mycket är jag snabbt tillbaka i den snurriga och smärtsamma tanke och kännslovärlden och blir åter fånge så att säga utanför mig själv!

Jag har nu sedan flera dagar vilat inuti mig själv inuti min egen värld där jag bestämmer precis allting,men ack så svårt det är att stanna där,eftersom tankarnas "super ego" väntar och riktigt sparkar på min inre dörr:äsch inbilla dig ingenting,du är ju ingenting,men nu kan jag svara med ett leende på mina läppar:det är jätte bra att jag ingenting är efterom allting kommer från ingenting!JIPPPIIIIII;åter igen har jag VUNNIT!

Det mest fantastiska är ändå att sedan jag "trillade"tillbaka till min egen värld har värken i min kropp minskat avsevärt och det är en vinst som heter duga!!!
Jag tror att vi själva på något vis orsakar värken i kroppen och i knoppen och jag tror att det handlar mycket om att vi inte klarar av att bara vara,vad som än finns inuti "varandet"...och kroppen samlar precis allting i våra muskler och celler och har man inte kunnat släppa taget om det som smärtar,ja då skriker kroppen efter hjälp och det högre och högre medans åren går!
Så har det varit för mig...
NU skall jag fortsätta att virka på dockan från min inre värld,den babblar som bara den;))))
Kramar till er alla från oss alla och vi är många! :))))