Summa sidvisningar

söndag 26 december 2010

Under Augusti månad 2006

6.8.2006
Här skriver Solis-Tulipaloakka!

Nu brinner elden inom mig;så till den grad att det ryker från alla mina hål , håret står rakt upp,fingrarna börjar nästan att kriga med varandra,magen spänner sig som att:VAD NU DÅ och fisarna står i rad i tarmarnas mörka kurvor och skriker:SLÄPP UT OSS,annars blir det en JÄTTE explotion!
Nu dj----r; så hon håller på jädrans skrivartanta:vet hon ingenting om vett och etiket ! NEEJ;DET GÖR JAG INTE skriker kärringen och trycker ner mig på stolen framför datorn och jag har inget annat att göra än att lyda denna bastanta kärringens fodrande röst:hon hojtar:skriv det, skriv om det där,kom ihåg att skriva det ha ha, glöm inte bort att skriva hur....och så vidare i det oändliga!Kan tantan aldrig hålla käften tänker jag,men är tvungen att fortsätta att skriva,annars finns risken att gumma slår mig med sin brödkavel !!!
Uhuhuuu:här kommer jag att bli sittande kanske i veckor!!!

11.8.2006

Eldsprutande kärring är fortfarande här!!!!:)

När jag vaknade,klockan 9, tidigt för att vara jag, såg jag genast den eldsprutande kärringen i hörnet av mitt sovrum! Hon hade eldsprutan vidöppen och det kom rök ur den; så kärringen höll säkerligen att tända på brasan så att hon kan gå på tur i cybervärlden och förinta varenda Troll som kommer i vägen för henne.
Jag kunde höra hur hon skrockade för sig själv:he he he och DE tror att de har förmågan att knäcka mig,alltså det går inte,och då och då släppte hon iväg en dundrande brak-fis så till den grad att mina vovvar sprang ifrån sovrummet !
Jag undrar vad kärringen kommer att hitta på idag;och jag kommer att följa henne alldeles bakom;nej förresten det går jo inte eftersom hon fiser så fruktansvärt så till den grad att luften blir grön

19.8.2006
Tulipaloakka har brunnit till aska nu.....

Efter allt intensivt skrivandet och läsandet så har kärringen brunnit ner till svart aska, men NU ser jag att hon redan har startat en liten eld inom sig:hon sparkade mig ur sängen nu på eftermiddagen och skrek:SKRIV människan;jag måste ha eld i systemet!!! Så det var bara för mig att komma hit till datorn och så som tantan nu hetsar på lilla mig;är alldeles hårresande så till den grad att även jag själv brinner nu!!!! Borta är den svarta askan och i dess ställe brinner det eld inuti alla kärringar och de till och med krigar med varandra om vem av dem har makten över mig!!!

Tidigare idag var diskerskan här och diskade i ett huj all disk sen kom sömntutan och drog mig i håret och sa bestämt:nu måste du vila så det så och sovit har jag även idag Måste jo få kraft till alla tantornas upptåg;som de alltså tvingar mig till!!!

20.8.2006

Dockmamman är här nu:)

ÄÄÄNTLIGEN har dockmamman kommit tillbaka ! Jag såg henne nämligen igårkväll och till och med hörde henne .
Hietanen och hon hade en pratstund och Lordi var med och störde heeela tiden ;han dansade mest runt i lägenheten till alla dockornas förtret ,men inte brydde sig Lordi ett dugg;han bara dansade!
Annars har det varit bra tyst i dockornas hörna;lite mummel har jag hört,frågor om:när skall våran mamma komma tillbaka, när skall vi får gå ut etc....? Dockorna tycker att Tulipaloakka är så skrämmande;de tycker mera mycket mera om bakerskan och städtantan eftersom dessa tantor har fötterna ordentligt på jorden.

Just nu är dockmamman alldeles intill mig och säger :sluta skriva nu;vi skall jo ta hand om dockorna nu ; snaaart, svarar jag;jag skall bara.....

21.8.2006
Äsch;dockmamman bara lurade mig och sprang in till grannen...jädrans kärring sååå ARG jag blev komma hit och lova att NU skall vi leka och sedan bra dra till granntantan !!
Jag är säker på att de har det hur roligt som helst just nu;jag kan riktigt höra det då jag sätter örat mot golvet!!!

21.8.2006

Krigtillstånd hemma hos mig...

Åter igen är jag i krig med Gud d.v.s.det är jag som krigar och är riktigt arg på Skaparen och ännu argare på hans son och mycket besviken på Den Helige Anden!
Jag är nog en förtappad själ eftersom jag inte lyckas med min tro;utan jag bara tvivlar och tvivlar och tvivlar dead[1].gi !!!
Jag läser på olika forum hur andra människor har blivit frälsade och är sååå lyckliga sååå och jag blir bannemig alldeles grön av avundsjukan och röd av ilskan!!! Inte ens Bibeln kan jag läsa utan att börja må riktigt illa och alldeles yr i skallen

VAR FINNS GUD!?! Inte i mitt hjärta i alla fall;jag är bara full av kärringar av alla de slag och kommer troligen så förbli och det är bara för mig att acceptera!!!! Förresten;kanske Gud vill att jag skall ha dessa kärringar inom mig och sedan skriva om deras liv !!
Hi hi hi NU känner jag mig redan bättre!

23.8.2006
Vi är sams igen:Gud och jag!
Det är riktigt härligt nu när jag blivit sams med min Skapare och vi har haft en lååång pratstund !

26.8.2006
Måste bara skriva lite idag!

Skrivartantan är på besök så jag måste skriva lite !
Idag har jag varit en tur på stan och handlat mat och lite annat. Det var alldeles för mycket folk på stan så jag var tvungen att stänga in mig inuti en bubbla så att jag inte skulle bli alldeles för strressad och det lyckades så till den grad att till slut såg jag inte ens andra människor;mer än en liten flicka som satt i sin pappas famn och hon log mot mig med en såå härlig solig leende och vinkade och jag vinkade tillbaka ! Jag kände mig glad och lycklig efter detta under hela turen i affärer !
Visst såg jag en och en annan vuxen människa också,men vill helst inte se deras sorgsna,ledsna,arga och elaka ansikten;detta är väl att jag känner mig på det viset i mitt djupaste inre och därför ser jag andras ansikten som visar allt detta dead[1].gi !!! Och de glad och lyckliga vuxna ser jag inte alls !?!
Det är nog så att jag behöver gå på terapi!!!!

Små barn tittar alltid på mig jätte noga och sedan ger de alltid mig ETT STORT härligt leende och vrider nästan nacken av sig för att kunna se vart jag tar vägen;små barn kommer alltid till mig då jag sitter på Biblans barnavdelning och de frågar:vad läser du? Sedan hjälper de mig att leta efter böcker ! De är så enormt goa dessa minsta av barnen;med sina klara,vackra ögon och de har en hel underbar magisk värld inom sig som de har kontakt med !

Jag måste villigt erkänna att jag är mäkta stolt över att även jag vid 61 års ålder har kontakt med denna magiska värld;och jag strunta numera i att somliga tycker attt jag är en gammal tokig kärring:hellre det och vara lycklig,än gammal tokig surkärring som är olycklig!
Ikväll har jag broderat på den senaste dockan ! Hon skall ha rosa broderade trosor på sig;under en grön tyll.

27.8.2006
Dockorna är mycket glada och lyckliga:)

Jag har hittat en annan konstnär som också gör dockor och han skriver att han har en relation till sina dockor och sin konst;som han inte ha med medmänniskorna ! När jag höll på och broderade på Rosalie sa hon lyckligt:där ser du mamma, du är inte ensam om att tala med dina dockor; vi vet att det finns underbara människor;precis som du lilla,kära mamma och alla de pratar med dockor,fåglar,månen,solen,gräshopporna,stjärnorna, blommorna.......och vet du mamma:dessa människor är lyckligt lottade i livet eftersom de har förmågan att höra med sina magiska öron .
Vi har varit så rädda för att du hade förlorat din fantastiska förmåga !
Men nu vet vi att du är som du alltid varit och du behöver inte längre andra människornas gillande för att kunna fortsätta med din kreativitet och vi vet att käre Gud är med dig mamma och har ALLTID varit;även då du tvivlat !!!

Åter igen måste jag bara säga att dessa min dockor är mycket mycket visa!!!__________________

En text från 7.8.2006

Allt jag vill här i livet är mycket.....

--------------------------------------------------------------------------------

Efter månader i själens mörker har gjort att jag nu vill göra mycket här i livet som är mig givet;jag vet jo aldrig när jag blir hemkallad och till dess vill jag LEVA LEVA LEVA!
Idag har jag varit ute flera timmar i tärdgården hos dottern och hennes make och så som jag njöt;helt utan stress till at göra någontng annat,men samtidigt är jag medveten om hur mycket jag vill göra nu:
Jag fantiserar om en digital kamera och en dator med vilken jag kan arbeta med bilderna.
Jag vill gå i skog med vovvarna då det är svalare och kolla på allt som är smått och knappt synligt för ögat och till det behöver jag en lupp (eller vad det nu heter).
Att kunna ta bilder på gamla,döda träd på nära håll är någonting som jag längtar till att göra och mycket annat i skogens gröna rike och tänk om jag lyckas få se en älva eller troll!
Men det enda "trollet" är troligen bara jag själv och mig själv gillar jo jag!

Under en alldeles för lång tid har jag vistats inomhus sovande,ledsen och drömmande,men nu håller livet sakta,sakta börja återvända och jag känner mig sååå glad och lycklig;så till den grad att mitt frysna hjärta har börjat tina upp;kan nästan höra mitt eget hjärta dunkande troget inuti min bröst:kom igen,kom igen.kom igen,kom igen! Och här är jag NU och min ande har kommit tillbaka;jag var så rädd att den hade stannat kvar långt,långt bakom mig i en tyst och fridfull skogsparti som jag vistades tidigare.
Men till slut kunde min ande komma tillbaka då den märkte att jag hade börjat rensa på riktigt mitt dammiga,mörka och skitiga inre.Visst har jag gjort detta så många gånger tidigare i mitt liv,men då alltid för andra människors skull;så att de skall tycka om mig:(.
Nu vet min kära ande att sådant är det slut med;alla mina delar;olika kännslor är välkomna hur ont det än gör och för närvarande härjar djävlar; stora och små och vill ge igen till var och en som gjort mig illa under mitt liv.
En urgammal ragatta sitter i ett hörn och svär för sig själv så att det osar ur hennes mun och djävlarna är pålitliga påhejare och så som de vrålar, hi hi det är inte att undra på att jag blir så hemskt skitnödig när allt detta inre "skit" skall ut från mitt innersta och AJ AJ AJ vad det har gjort ont både kroppsligt och emotionellt!!! Och så mycket som det finns kvar arr rensa ut går inte ens beskriva,men jag tar det med ro,med pyttesmå utrensningar och då och då JÄTTERENSNINGAR så att jag håller på att nästan dö men tack vare min kära ande så klarar jag mig och kan känna mig trygg!!!
Det är mycket jag vill men stress är helt uteslutet från denna min vandring

Samtal med den Stora runda mamman

Hittade mina gamla texter på en annan forum där jag är medlem....


22.5.2008
Samtal med DEN Stora Runda Mamman

Sedan igår har jag börjat samtala med BIG Mama!
Eftersom jag har haft funderingar om att bo i en stuga långt bort från människor och stadens oljud frågade jag henne;vad tycker du om denna min ide?
Jag kände vindens kyliga smekningar med små regndroppar mot mitt ansikte och hörde snart svaret.
Den Stora mamman sa:kära barn;har inte du flyttat så det räcker nu?
Det verkar som att du åter igen vill fly till någonting bättre,närmare naturen,närmare mig!?Vet du verkligen inte att du och jag är ett?
Du lever i mig,jag ger dig luftt att andas,vatten att dricka och bada i, mat,ett hem,kläder,nöjen,tankar och funderingar,allt som är ljuvligt och mycket mycket mera och du kära barn ger mig sann glädje och lycka när jag känner och ser att du är nöjd med ditt liv här i min famn.
Så fortsatt hon;du behöver bara stanna upp och sluta upp med att rusa vidare,när du har funnit någonting nytt till ditt liv!

Tittar runt dig,upp mot himmelen ,Månen,Solen och Stjärnorna,på marken,djuren,växterna,dina medmänniskorna,SE verkligen SE på din lilla stad... och känn i djupet av ditt hjärta som jag har väckt tillbaka till liv så förstår du att jag ÄR med dig och har ALLTID varit det;sedan eoner tillbaka!
Jag sa nu:så du menar att jag inte skall till en stuga i skogen?
Nej;det menar jag absolut inte;vad jag menar är att: lev NU verkligen NU så kommer allt till dig när du är helt och hållet mogen för det, annars får du åter igen en massa problem i ditt liv!

Jag gick en lång stund i tystnad;jag märkte inte ens regnet.
Där ser du;hörde jag Mammans varma röst;åter igen flyr du till tankarnas snurrande värld och då är du borta från livet!!!
Oj oj oj;sa jag;du har sannerligen rätt,helt och hållet rätt!
Den Stora Mamman svarade utan ord med att hon kramade om mig med en varm vind pust och jag kände,verkligen att vi är ett Mamma och jag!
Jag tackade henne ödmjukt och hon svarade med en solstråle som hoppade rakt in i mitt hjärta och värmde upp hela mig.

22.5.2008
Sorg och glädje

Jag känner djup sorg för våran underbara Moder Jord;varje dag! Jag vet att det inte hjälper och att det kanske till och med är sorg över mitt eget sätt som jag har varit tidigare och allt som jag har gjort mot Moder Jorden, hennes natur och djuren.
men genom allt detta som jag gjort har jag ändå funnit hur jag inte skall göra längre!!! Och det är en stor tröst för mig,men det svåra är att förlåta mig själv och så länge jag inte kan det är det svårt att gå framåt med hela mitt hjärta;eftersom en del av hjärtat är fast i sorgen!

Häromdagen såg jag små söta skalbaggar? vid foten av ett träd;dessa var oranga till färgen;med svarta speciella tecken. jag kupade min hand över dem och jösses vilken värme-energi dessa små skalbaggar alstrade! En lång stund iaktog jag de små.Mina vovvar undrade och kom och nosade,men fann inget av intresse. De har andra intressen än jag;till ex.ekorrar,harar,katter,andra hundar...men de får INTE jaga!!!

Det har kommit nya fåglar som sjunger otroligt vackert;nå nya är de egentligen inte.Ekorrarna springer upp och ner i träden,Skatorna flyger till sina hem;de har kanske ungar nu. Jag undrar om fjärilar har ett hem och vad pratar de med varandra?!

Och stenar och bergen;de pratar säkert lååångsamt med sitt stenbabbel

På ett annat forum tyckte somliga att jag var galen och behövde spärras in på psyket och det var för att jag berättade för dem att jag talade med mina dockor som jag tillverkat och att jag talade med naturen och annat som inte är människor! Detta orsakade en fruktansvärd hetsjakt! Så till den grad att jag blev sjuk,hamnade i psykos och var på sjukhus i en månad. I slutändan blev jag en vinnare eftersom jag kom i kontakt med mina svåra rädslor och blev av med dessa. Dessutom har jag förlåtit dessa människor och ser dem idag som mina lärare! (Nå allt detta hör inte hit)

22.5.2008
Kärleken har kommit till mitt hjärta...

Mitt hjärta vibrerar,darrar,hoppar,lever verkligen lever och det för att den sanna kärkeken har kommit in i mitt hjärta och börjat boa sig! Hur hur har jag kunnat överleva utan detta under hela mitt liv;ända tills nu!?

Nu strömmar det in till mitt hjärta all kärlek som jag ej kunnat ta emot tidigare och inom mig har en ljuvlig magisk trädgård av kärlek börjat byggas upp;små nyfödda plantor tittar upp från jordens doftande mylla. Djur av alla det slag samsas med varandra,Älvor,Änglar,människor,sagofigurer,ung- ar i alla åldrar åker kana på Regnbågen och hämtar skatter när de studsar ner i det ljuvligt doftande gräset.
De urgamla varelserna från tidernas början ligger stilla vid skogsbrynet;i vila tills de har lärt sig att börja leva i detta underbara paradis.
I det stora oceanet simmar valfiskar tillsammans med andra havets varelser.Delfinerna leker med varandra och bjuder människorna till lek.
Från berget intill havet rinner flera floder med gnistrande vatten och man kan se vattenandarna leka i solsken.

Luften är frisk och vindarna är varma idag i denna min inre Paradis som Moder Jord gav mig i dag!

Livet kan fullständigt omvandlas när den sanna kärleken kommer in i människornas hjärtan och liv!

22.5.2008
Älvor och andar dansar...

Jag är säker på att tidigare idag såg jag Körsbärs Älvor dans på asfalten;runt och runt snurrade de i solskenet och luften var fulla av deras små systrar;fladdrande med Solens strålar.Trottoaren var vit av dessa små varelser;där de vilade stilla i väntan på nästa vinpust.
Bara man vill så kan man se Älvor mitt i en stad.

Under sommaren dansar luftens andar med de heta sommarvindarna;de vågar knappt röra vid den mycket heta asfalten så de gör märkliga hägringar i luften av sagostäder,oacer,oceaner.....

Om höstarna ser jag de vilda gamla lövens andar ,de dansa en hektisk dans tillsammans med de bruna löven;i stora cirklar;innan de lägger sig i ro i något hörn och väntar på vinterns ankomst.

Vintern har med sig gnistrande vita mjuka snö andar och deras dans är en ljuvlig syn där de gör stjärnor i underbara färpektrum över det vita vinterlanskapet!

Jag älskar så dessa små varelser som vi har närainpå oss!