Summa sidvisningar

tisdag 13 december 2011

Lek med rymdvarelse

En liten varelse kom från rymden och hoppade upp i trädet.Hon berättade senare att hon inte hade sett sådana konstiga pinnar på sin lilla planet.

Med en stark sommarvind landade en till liten rymdvarelse på en gren.Han verkade ha blivit rädd eftersom han skrek:HJÄLP HJÄLP VAR ÄR JAG på sitt märkliga bubbelspråk.Det kom nämligen bubblor ur han mun då han skrek på hjälp och från ögat sköt det brinnande pilar!Tur är att inte trädet började brinna!

Den första rymdvarelsen höll på att ramla ner och då skrek hon med och sköt brinnande pilar från sitt öga!Senare berättade de att så gjorde alla på dera hemplanet då de var rädda.

Det kom ytterligare en till liten rymdvarelse.Han var lugnet själv och sa:nu behöver ni inte vara rädda för jag är här nu och skall beskydda.
Medans han talade var pratbubblorna gnistrande i alla slags färger,färger som jag aldrig hade sett tidigare i mitt liv.Från hans öga "dansade" det ut små små glittrande stjärnor.
Rymdvarelserna visade sina kännslor med olika färger i "pratbubblorna" och
ögat "talade" med pilar,stjärnor etc..det fick jag också lära mig senare.

I sinom tid hoppade vännerna på marken och sprang till sandlådan och ställde sig villigt för fotografering.De babblade hela tiden.Bubblorna var stora och dessa dansade i luften runt hela lekparken och runt mig.Från deras ögon kom nu hoppande bollar med små bollar runt varenda stor boll och de snurrade runt och runt i en fart som inte finns på våran ljud!

Vilka är ni hördes från ett träd i närheten?Däruppe satt en filur från våran värld och tittade nyfiket på de små rymdvarelserna.
Nu blev rymdvarelserna tysta och tryckte sig ihop och bara glodde på honom som var uppe på trädets gren.

En till "jordbo"hade klättrat upp till trädets beskyddande grenar.
Till slut sa han:så konstiga ni ser ut,varifrån kommer ni?
Det här är faktiskt våran lekplats!Ni får inte vara här!!!!!
Så började bägge två kasta små stenar på rymdvarelserna.
Men dessa höll sig undan och det bubblade lustiga bubblor ur sina munnar som lät som skratt,men det går inte att beskriva man måste höra det.
Från deras ögon kom en massa härlig girlanger och dessa snurrade runt jordbo pojkar och kittlade dem.
Jordbopojkarna kunde inte låta bli att skratta,de hoppade ner och började leka med rymdvarelserna.

Människorna som gick förbi lekparken tittade konstigt på mig och skakade på sin huvuden.Men alla barn som såg oss stannade och ville vara med och leka med de små.

Men DÅ kom föräldrarna och sa:här skall ni inte få vara,så viskade de:tanten är lite konstig.En liten flicka så då:DET ÄR HON INTE ALLS!!!Det är ni vuxna som är mycket konstiga,ni bara tala allt det tråkiga,ni har glömt att leka!!!
Den där snälla tanten leker med oss och gör oss glada!!!
Nu såg vuxna skamsna ut och gick tillbaka till sina hem,men några slet med sig sina små barn.
Rymdvarelserna babblade med gråa bubblor och från deras ögon "ramlade" det gråa droppar.De sa att de var ledsna för att de vuxna hade glömt bort hur det var att vara barn och att de förstod varför det fanss så mycket ondska här på våran vackra planet.De hade själva slutat kriga för länge länge sedan.
Vi lekte en stund till,sedan gick jag iväg efter att jag sagt hejdå till barnen och vinkat av de små söta snälla rymdvarelserna.De hade lovat att komma tillbaka igen och så for de rakt upp i luften och babblade med stora bubblor och dessa innehöll miljoner av vintergator och universum.Dessutom fylldes hela himlen med strålande stjärnskott från deras ögon.

När jag kom hem till våran lilla gård hörde jag barnen i sandlådan att prata med varandra om nyårsraketer och jag bara log för mig själv och gick in till hundarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar