Summa sidvisningar

måndag 12 september 2011

Början till en saga om mitt liv....

Hundarna och jag hade kommit på den högsta punkten av berget och sanningen är att jag var väldigt andfådd,men inte vovsingarna visade inga som helst tecken på andfåddhet.
Medans de nosade runt passade jag på att vila mig och satt mig på en bänk intill en stor sten.
Olle kom genast och hoppade i min famn,även Linda ville upp så jag lyfte henne och satte henne inuti min kappa,eftersom det var riktigt kallt.
Men Simba,Molly och Hilda fortsatte att nosa runt bland buskar och stenar.
Det började snöa riktigt krafttigt.Jag ropade hundarna till mig och vi fortsatte promenaden.Vi blåste nästan omkull då stormvindarna med snön rasade runt oss.Olle och Linda vägrare att gå.
Hur skall vi nu ta hem oss funderade jag…då hörde jag att någon ropade på mig Kyllikki Kyllikki!
Jag tittade runt men såg ingen.
Molly med Hilda tät bakom sig satt fart mot en jätte gran jag tänkte nej inte jaga efter harar nu men då kom tjejerna tillbaka och visade tydligt att jag måste följa dem…
Återigen hörde jag rösten och den var som tusen silver klockor. Jag undrade vad det kunde vara men fortfarande såg jag ingenting i den tilltagande snöstormen.
Simba Linda och Olle vara alldeles bakom mig där jag försiktigt gick fram på den smala skogstigen,
Molly och Hilda sprang glatt framåt och de var inte det minsta rädda!
Plötsligt frigjorde sig en figur från en stor ek jag höll på att ramla baklänges. Det var en vacker kvinna hela hon var i olika gröna nyanser och det strålade om henne.
Molly och Hilda dansade runt henne och de andra sprang fram till henne,till och med blinda Linda!
Den vackra kvinnan sa:Hej Kyllikki! Hej sa jag…vem är du frågade jag henne?
Kvinnan log och sa jag är din hjälpare från en annan dimension och nu skall jag hjälpa dig att åter få kontakt med den dimensionen-världen som du har förlorat kontakten med.
Vad då annan dimension stammade jag och kände samtidigt en liten kännsla av att jag faktiskt hade glömt bort någonting viktigt…
Nu var vi totalt insnöade hundarna sprang tillbaka till mig och de ville gömma sig undan snön och försökte krypa under min vida vinterkappa.
Kvinnan sa kom med mig och vi pulsade efter henne i den djupa snön,jag var tvungen att bära på små hundarna,men plötsligt hade omgivningen förändrats!
Jag såg att vi var på exakt samma ställe men nu var snön borta och det var tidig vår.
“ek” kvinnan kom fram till mig och sa det här är den världen som du har glömt och nu skall du så att säga börja vandringen tillbaka till början av ditt liv och dina hundar följer dig.
Åter igen hade jag förlorat talförmågan och jag bara stirrade på den ljuvliga vårskogen som vi var i,samma skog som tidigare,men ändå annorlunda det kände jag jag djupt inom mig…

Även hundarna var förvånade och började försiktigt undersöka stigen…Molly till och med vågade springa runt stenar och buskar och klart är att Hilda följde henne!

Själv visste jag varken ut eller in,jag kände mig ordentligt förvirrad! Den vackra kvinnan sa:din förvirring beror på att du inte har någon ordning inom dig,du tänker andra människors tankar,lever andra människors liv,det är hög tid för dig att börja tänka dina egna tankar och framförallt leva ditt eget unika liv som blev dig givet för länge länge sedan!
VAD...kan du läsa mina tankar? Ja svarade kvinnan,det kan jag och så sa hon att vi skall fortsätta att gå på stigen och att det kommer andra som skall hjälpa mig under hela min -våran resa.Hon försvann lika plötsligt som hon hade kommit och där stod vi mitt på den lilla stigen.Nu började Simba skutta framåt,precis som att han hade blivit yngre,alla de andra följde honom och även jag började gå och kände mig på något vis lättare till sinnes än på länge....

Vi gick under tystnad ett par timmar,jag började bli hungrig så jag ropade till hundarna som var långt framme vid en stor sten.De såg ut som att de lyssnade på någonting och glodde upp på gråa stenen.
De hörde inte att jag ropade så det var lika bra att jag gick till dem och kollar vad det var som de var så intresserad av!
Hilda tycker om att hjälpa mig då jag skriver!